CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 29, 2010

DENGAR SEMUA ORANG KAMPONG..INI BUKAN CERITA BOHONG!!!!






yuhuuu....weh...nak mulekan dengan pe?? tak reti nak setat camane ni... okeh... mulekan dengan BISMILLAH.....kasi berkat seket...

ini hanya kisah yang biasa kita lihat dikaca television.... yang biasa kita baca di majalah atau didada akhbar.. yang biasa kita dengar dicorong radio. tapi pernah tak anda mengalami nasib sebegini? betapa sakitnya hati dilukai? okey...mari mengembara bersama saye....



kisah 1 : ini kisah perempuan cantik....sangat jelita... jatuh cinta kali pertama dan harap kekal untuk selamanya dan sampai bile2...ok....dua perkataan tu same je maksudnya....saje tulis kasik gempak-panjang-nak-mampos-entri-ni...dalam kepaleotak korang mesti pk pkwe gadis cantik jelita ni hemsem habis macam hans isaac...tak pon maskulin habis macam pahrin ahmad...ye....ape yang korang pk betul...memang hensem gile... ok....saya tipu.... pakwe die hemsem tak hemsem....yang sedang-sedang saja bak kate iwan...ok....sile nyanyi sekarang.....yang sedang2 saja...yang penting dia setia......ok.....setop sebelum hujan turun dengan jayanya...diorang bercinte dari zaman dua-dua masih bergelar pelajar kolej...dari laki ni pakai kereta bangko (kereta yang super-duper-buruk-gile tapi masih tetap comel dijalanraya) sampai la pakai kereta yang wow...(walopon tak sewow ferari mahupon farero roche)..mereka bersama dari mak bapak tak tau hubungan dorang sampailah mak bapak masing2 dah kenal antara satu sama lain...kunjung mengunjung time raya...datang makan time kenduru kendara... nak lauk lebih?? no hal la...... memang da komfom la ni jadik pasangan-romantik-seumor-hidup yang paling dinanti2 warga dunia.....ok...tipu..takdela smpai duniye...tapi perempuan jelita ni memang jadik idaman jejaka teruna sekolej dengannya....TETAPI....panas ku sangka hingga kepetang...rupa hujan ditengahhari... mahligai chenta yang terbina rupanya musnah sekelip mata....kenapa??? kenapa??? kenapa???? 

malas nak cakap byk....dengar je la lagu ni....memang tak sangka...dalam diam rupanya mak bapak lelaki itu telah menjodohkan anak lelakinya dengan orangg laen....wah......... maka cinta terputus ditengah jalan....(kenapa mesti tengah?? tak tepi jalan ke...)  alasan apakah yang diberi oleh mak lelaki ni??? bakal menantu pilihan adalah seorang kakitangan kerajaan... okey.... kepada makcik pakcik dan lelaki diluar sana......SILE CARI WANITA PENJAWAT JAWATAN KERAJAAN UNTUK DIJADIKAN MENANTU MAHUPON ISTERI SUPAYA HIDUP ANDA LEBIH TERJAMIN!!!!....wah...melampau emosi..... marah ni...marah ni....becinta bertahun2...tapi ibu bapa yang jadik penghalangnya....memang sedih kisah ni....ok... tak salahkan laki tu...beliau memng anak emak...alahai anak omak.......memang sedih kisah ni....tanak cerita lagi.....karang hidung-berhingus-hingusan pulak.......mari tamatkan saja kisahh duka kerana si cantek jelita dah berjumpa puter idamannya yang jauh lebih hensem-gile-lah-weh...kalah sharukan.... yeyeh......







kisah 2 : ini pula kisah wanita comel-sangat-mukanya rase nak gigit2 pipi kembung dia....kisah cinta bermula disini...upsound peliz.......

pendek cerita..kisah bermuula disebuah kolej..dari kawan2 la jadik kawen2...eh..tak..tak.......dari kawan2 biase..terus jadik kawan luar biasa.... wah.....memula main dating2 kat cafe...kat depan tangge koop....pastu terus dating kat midvallley megamall......... maka...dengan berani tanpe segan silunya si jejaka mintak kapel depan california fitness...ade poster jackie chan jackie chan ...hahahhahaha...makanya jackie chan jadi saksi percintaan dua orang remaja separa dewasa.  bermacam halangan ditempuh... dari saat mereka berdating naik bas triton...cityliner mahupon uptownace sampaila naik kereta kancil hijau sehinggalah kancil itu ditransformasikan jadik saga baru kale hitam...cinta mereka tetap utuh sepanjang zaman jahiliyah. dari zaman belajar sampailah zaman kerja....cinta mereka tetap utuh bersama..teguh berdiri berdua... ceh...memang komfomla si gadis ni bakal langkah bendul akaknye..... akhirnya sepakat mendirikan rumah tangga...yelah masing2 da kerja kan.....kawen jela....watpe kawan lelame kan??/ ok...mari bergembira....kompang....upsound!!!!

COP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

weh....tapi ni bukan kisah ala2 fairytale cinderela segale...ni kisah penuh duka..... kurang ajar sungguh si lelaki kerana meninggalkan perempuan comel gile itu tatkala sedang meniti puncak kerjaya.... weh...... senang gile kau kan jantan....suka suki tinggalkan perempuan yang setia gila cinte kat kau...mentang2 lah da ade kerja...ada saga kale hitam...kau pon nak carik makwe super-duper-hawt?? ok...takpelah...memang da takde jodoh....hmmmm...makanya senang cerita... KEPADA LELAKI2 DILUAR SANA....SILA CARIK WANITA SUPER DUPER HOT GILE UNTUK DIJADIKAN BAKAL BINI KAU ORANG SUPAYA KORANG DENGAN BANGGA LEH CAKAP...WOW...YANG HOT SEXY GILA TU BINI AKU......
hahahaha.......emosi melampau2 lagik...hahahaha....tapi takpelah.... gadis comel tu dilamun cinta lagi dengan orang yang memang ikhlas hati budinya....cewah...cewah...cewah.....

kisah 3 : WEH...AKU DAH PENAT NAK MENAIP MENGARANG SEGALA....... SENANG CERITA TO BE CONTINUED LA YE...HAHAHAHAHAHAHAHAHA....





JANGAN HARAP!!! CARIK CINTE LAIN SUDEH...HAHAHA

3 manusia terhebat:

gadiscomelitu

i loike!! :D

Anonymous

Serius aku sedih dengar lagu Rossan tuh...hukhuk...thanx bye....

bytea Mahfuz

mel : hai gadis comel itu.....

kekla : sayang kamu melah

Post a Comment