CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 21, 2011

kau nak aku matang sangat kan?? haa... ni dah habis matang dah ni...

mood bengang masih bersisa sebenarnya.. eh.. aku manusia biasa... tak kiralah aku ni tua dari korang ke...or muda dari korang ke...tapi yang pasti aku manusia biasa.. marah itu fitrah... sakit hati itu lumrah... tambah2 orang yang muda dari kita berani membuat onar.... maki2 kita... main samak lagi...eh....cop....... main samak?? haha... ape barang kau main samak kat fesbuk?? eh....menyalak tak tentu hala... itu adalah sungguh tidak kool okay..


nak lagi kool...marilah bertegang urat bertikam lidah bersama... ketuk pintu bilik aku...then hamburkan la segala caci maki kau..... F**k or what so ever kata maki kau kan.. gua tadek hal beb... ni kau melalak macam hape kat fesbuk...eh...eh... bile ketahuan...kau deny pulak..

.'eh... status tu bukan tuk kau...'.

apebende?? dah terang2 an kau maki caci aku kat member2 yg lain...apekah?? oh...mungkin juga pelanduk dua serupa yang juga kebetulan membuat kau marah atas perkara yang sama...eh..eh...kemonla...... gentleman sket...tak kool lagi tak macho okay maki2 dekat pesbuk...takde feel..takde soul.... hahahaha.....

beb.... aku bukan kaki nak maki orang sesuka hati...tapi bila orang da suka2 hati nak fuck2 kite...babi2kan kite... aku rase ego sebagai manusia mahupun ego aku sebagai orang yg lebih tua komfem2 la tecalar beb.. tak macho...sungguh tak macho.... eh...aku manusia ok...suke2 hati nak main samak ngan aku.... fine kau fine...hidup ni memang cukup mudah cukup senang nak maki orang..... bile nanti saat kau jatuh rebah tak leh  berdiri tegak mendongak langit lagi....eh..baru kau tahu...maybe insan yang kau pernah babi2 kan ni mungkinla yang dok huloq tangan kat hang....

tapi aku bukanla insan yang semporna..bak kate kau la kan... aku ni bukannye cukup baik nak p azan2 kat telinga kau kan....n ko pon cakap tak kisah aku ni nak kawan ngn ko ke tak coz aku pon ko tak pernah anggap kawan kan....fine baby fine.. baby...baby...baby.....



dah dulu kau yang sibuk sangat canagn kat orang dok tacing2 kami ni tak pernah nak amik pedulu pasal kau... ni kali ni kami nak jaga hati kau...tatang perasaan kau....nak selebret beday kau je sayang...tunggu kau tak balik2 umah pon......merayap mane ntah...dah tak jadi seprais kitorang...eh...sedih tau...seb bek sambut ngn member yang lain jugak...

ingatkan kau nak terharu ke ape....eh..tapi ape kau cakap.."SAPE SURUH KORANG BUAT SPESEL??AKU TAK MINTAK PON""


fine....


pesan aku baby....


TRY LA APPRECIATE APE YANG ORANG NAK BUAT BAIK KAT KAU....



sekian...
wassalam.....

3 manusia terhebat:

G-mah

Sabar ye kak baiti. Syaitan lagi suke kalau tgk umat Muhammad marah2. lagi die simbah minyak petrol kasi hangin satu badan. aicecehhh poyo je aku. lol :)

p/s: xde ape la tuh. misunderstanding n lack of communication je tuh. time will heal. :)

bytea Mahfuz

habes sabo dah gmah...hahahahahahah

G-mah

cetengok blog kite cetengok. dah change setting dah. dpt tengok ke x?

Post a Comment