CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 4, 2012

Telling the truth and making someone cry is better than telling a lie and making someone smile..

huish..... kasihan.... sudahlah sepi... bersawang pula... berdebu lagik....






isk...
isk....


isk....


pemalas punya tuan belog.......


serupa tidak payah ada belog...



pergi sana kau bersihkan kubur.....






baiklah..gambar tiada kaitan...hahaha








Telling the truth and making someone cry is better than telling a lie and making someone smile..




Situasi 1


A : cun tak aku pakai baju ni


B: woww...cun gile(padahal kau gemuk pakai baju sendat nampak lemak siot)


Situasi 2


A: cun tak aku pakai camni


B: gile kau cun?? pakai elok sikit ahhh... badan kau camtu, takkan nak tunjuk lemak kau yang 


bergelimpangan tu kot...






nampakk tak??? nmpak tak perbezaan??? 

kata2 kat atas tu senang cerita suruh kita jangan beria sangat nak jaga hati orang konon2 kitelah makhluk paling baik sekali dalam dunia... menipu atas niat membahagiakan hidup mereka... eh.... memang sayang...tapi cara kau slah beb... biar nampak jahat lima minit dari jahat seumur hidup... maksud aku kat sini... bertrus terang walaupun pahit.. biar la kita lukakan hati dia sekarang dari die terluka selama2nya..... time tu takde makne istilah bahagianya derrrrrr.....  hahaha... tapi jangan la kasar sangat kalo nak tegur pon...agak2 la kan... hehhehe...tapi tu situasi yang biasa sangat...sehari2..... 

contoh paling best sekalilah... paling common sekali lah...katekanlah... kau kawan ngn farid kamil... then member kau minat gile kat farid kamil padahal kau tahu farid kamil tak berkenan dengan kawan kau tapi kau diam je atas alasan kau taknak lukakan perasaan kawan kau... eh.... sekali pandang memang orang akan fikir alahai baiknya kau jaga hati member... tapi dua kali pikir... kau kejam sebenarnya... sebab apa???? kau macam sedang mempermainkan member kau tu... kesianlah kawan tu dok hepi teringat kat farid kamil yang kau tau farid kamil tu tak suka pon kat member kau.... kejam tu.... apelah salahnya berterus terang... biar nampak kejam lima minit dari kau kejam seumur hidup... kejam weh.... hahaha






orang macam ni..
serious aku tak faham.....
hahahaha


ok bai...

1 manusia terhebat:

eQa

owh hebak2.. its true kak. :)

Post a Comment